شاخص فاندامنتال FCAS چیست؟

شاخص فاندامنتال FCAS چیست؟
  • شاخص فاندامنتال FCAS چیست؟ ، به گزارش ریبیز Reybiz ،  در این مقاله قصد داریم تا شاخص فاندامنتال FCAS را به شما معرفی نماییم. شاخص فاندامنتال FCAS معیاری است که سلامت پروژه های رمز ارزها را بررسی می نماید. بر اساس عواملی این شاخص اندازه گیری می شود و با توجه به ان به ارزهای دیجیتال رتبه و امتیازی اختصاص داده می شود. که در ادامه به شرح هر یک می پردازیم. همچنین در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چگونه شاخص فاندامنتال FCAS هر رمز ارز را در سایت CoinMarketCap مشاهده نمایید.

    شاخص فاندامنتال FCAS چیست ؟ مفهوم و کاربرد شاخص FCAS در تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال

    صرافی تبدیل

    شاخص فاندامنتال FCAS که از عبارت Fundamental Crypto Asset Score گرفته شده است یک معیار مقایسه ای می باشد که برای ارزیابی سلامت پروژه های ارز دیجیتال استفاده می شود. این امتیاز از تعامل بین اصول اولیه چرخه عمر پروژه همچون فعالیت کاربر، رفتار توسعه دهنده و بلوغ کاربر حاصل می شود.

    به طور خلاصه و مختصر می توان گفت شاخص فاندامنتال FCAS با استفاده از سه عامل اصلی فعالیت کاربر، رفتار توسعه دهنده و بلوغ کاربر به دست می آید که در ادامه مطالب به توضیح و شرح هر کدام می پردازیم.

    در این شاخص فاندامنتال به هر نوع دارایی یا رمز ارز یک رتبه اختصاص داده می شود و این رتبه بندی ها از ۰ تا ۱۰۰۰ می باشد. رتبه ای که به هر رمز ارز اختصاص داده می شود به عنوان رتبه فاندامنتال ان ارز دیجیتال می باشد.

    رتبه بندی شاخص فاندامنتال FCAS

    رتبه بندی شاخص فاندامنتال FCAS

    به هر کوین و یا رمز ارزی که امتیاز ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ اختصاص داده شود به این منظور است که رتبه آن عالی می باشد و با حرف S نشان می دهند.
    اگر رتبه کسب شده رمز ارز بین ۷۵۰ تا ۸۹۹ باشد، به این معناست که رتبه مطلوبی دارد و با A نشان می دهند.
    در صورتی که امتیاز کسب شده بین ۶۵۰ تا ۷۴۹ باشد، یعنی رمز ارز مورد نظر رتبه معمولی دارد و با B نمایش می دهند.
    اینجا ممکن است رمز ارز، امتیازی بین ۵۰۰ تا ۶۴۹ کسب نماید، در این صورت رتبه ی آن در مرز هشدار است و با حرف C نمایش داده می شود.
    و آخرین مورد امتیاز کمتر از ۵۰۰ است که در این صورت ارز دیجیتال دارای یک رتبه آسیب پذیر است و رتبه این رمز ارز را با نماد F مشخص می نمایند.
    در ابتدای مقاله بیان نمودیم که فعالیت کاربر یکی از عواملی می باشد که در شاخص فاندامنتال FCAS در نظر گرفته می شود. در ادامه مطالب توضیحی در ارتباط با آن خواهیم پرداخت.

    فعالیت کاربران یا User Activity

    فعالیت کاربران یا User Activity

    فعالیت کاربر، فعالیت درون زنجیره ای را اندازه گیری می کند. تمام فعالیت های زنجیره ای را برای شناسایی رشد مقایسه می کند. حجم، آدرس ها، معاملات، انواع رویدادها را تجزیه و تحلیل می کند و فعالیت شبکه را اندازه گیری می کند. به عبارتی اندازه گیری فعالیت کاربران، رفتار تمامی کاربران و افراد را در یک پروژه را نشان می دهد. و بر اساس آن امتیازاتی داده می شود. این امتیاز که بر اساس فعالیت کاربران به پروژه اختصاص داده می شود، فعالیت افراد پروژه را بهتر نشان می دهد و از دستکاری اعداد جلوگیری می نماید. این شاخص یا User Activity تاثیر زیادی را بر روی شاخص فاندامنتال FCAS می گذارد.

    به صورت کلی این بخش دو گزینه مهم و اصلی را شامل می شود:

    بیشتر بخوانید: کیف پول‌ دیجیتالی چیست؟

    ۱٫بکارگیری پروژه: این گزینه بر اساس فعالیت کیف پول هایی که توسط کاربران اجرا شده است، محاسبه می گردد.

    ۲٫فعالیت شبکه: در اینجا تمرکز اصلی بر روی فعالیت کیف پول ماینرها، کاربران و سرمایه گذاران می باشد.

    رفتار توسعه دهندگان یا Developer Behavior

    رفتار توسعه دهندگان یا Developer Behavior

    رفتار توسعه دهندگان که یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی شاخص فاندامنتال FCAS است به روز رسانی های پروتکل را اندازه گیری می کند. در واقع این شاخص فعالیت توسعه نرم افزار را برای ارزیابی پیشرفت ها مقایسه می کند. ۳۰ متغییر را با داده های موجود در نرم افزار مانندGitHub ،GitLab ،BitBucket تجزیه و تحلیل می کند. تغییرات کد، بهبود کد و مشارکت پروژه را اندازه گیری می کند. همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، رفتار توسعه دهندگان بر روی امتیاز شاخص فاندامنتال FCAS تاثیر بسزایی دارد. پس به طور کلی می توان گفت این شاخص از سه فاکتور اساسی و مهم زیر سرچشمه می گیرد که شامل موارد زیر می باشد:

    تغییرات کد
    بهبودهای کد
    مشارکت پروژه

    بلوغ بازار یا Market Maturity

    بلوغ بازار یا Market Maturity

    علاوه بر فعالیت کاربران و رفتار توسعه دهندگان، بلوغ بازار از دیگر عواملی می باشد که بر روی امتیاز شاخص فاندامنتال FCAS تاثیر گذار است. به عبارت دیگر این عامل برای امتیاز دهی در نظر گرفته می شود. این عامل یعنی بلوغ بازار با استفاده از پارامترهای نقدینگی و ریسک به وجود می آید. به عبارتی می توان بیان نمود که این عامل میزان ریسک بازار، نوسان قیمت، ثبات قیمت و ثبات پیش بینی الگوریتمی را نشان خواهد داد.

    این عامل یا همان بلوغ بازار نسبت به دو عامل دیگر تاثیر زیادی بر روی شاخص فاندامنتال FCAS ندارد و میزان تاثیر آن برابر با ۵% است.

    شاخص فاندامنتال FCAS در سایت کوین مارکت کپ
    اگر در ارتباط با رمز ارزها اطلاعاتی را داشته باشید می دانید که در حال حاضر سایت CoinMarketCap یکی از بزرگترین وب سایت ها در ارتباط با ارزهای دیجیتال می باشد که با استفاده از ان می توانید در ارتباط با ارزهای دیجیتال اطلاعاتی را به دست آورید.

    شاخص فاندامنتال FCAS در سایت کوین مارکت کپ ارائه شده است، که شما می توانید با استفاده از لینک زیر وارد سایت CoinMarketCap شده و ارزی که می خواهید شاخص فاندامنتال و یا رتبه ان را مشاهده نمایید انتخاب نمایید. برای مثال ما در این مقاله ارز BNB را انتخاب نمودیم. پس از انتخاب رمز ارز مورد نظر بر روی کلمه Rating همانطور که در تصویر نشان دادیم، کلیک نمایید.

    بلوغ بازار یا Market Maturity

    پس از انتخاب Rating شما دو نمودار در صفحه مشاهده می نمایید که نمودار اول شاخص فاندامنتال FCAS در حال حاضر را نشان می دهد و نمودار دوم امتیازات FCAS را در بازه ی یک ساله مشخص می کند.

    بلوغ بازار یا Market Maturity

    کلام پایانی شاخص فاندامنتال FCAS

    در این مقاله بررسی نمودیم که منظور از شاخص فاندامنتال FCAS چیست. شاخص فاندامنتال FCAS شاخصی است که سلامت پروژه های رمز ارزها را بررسی می نماید. با استفاده از عواملی همچون فعالیت کاربر، رفتار توسعه دهندگان و بلوغ بازار به رمز ارزها امتیازی داده می شود و به هر کدام از ارزهای دیجیتال رتبه ای اختصاص داده می شود.

    شما می توانید با استفاده از سایت CoinMarketCap شاخص فاندامنتال FCAS هر رمز ارز را مشاهده نمایید.

    ممنون از اینکه تا پایان مقاله“شاخص فاندامنتال FCAS چیست ؟“همراه ما بودید.

    هرگونه سوال و مشکلی نسبت به آموزش های داده شده داشتید با پشتیبانی سایت مطرح کنید.تیم ری بیز Reybiz بصورت ۲۴ ساعته جوابگوی سوالات شما است


    معرفی انواع الگوهای هارمونیک و روش های معامله

    بلاکچین چیست و چگونه کار می کند؟

    شاخص ترس و طمع چیست ؟

    معرفی کامل پروتکل Alien Worlds و توکن TLM

    تعریف تحلیل تکنیکال چیست؟

    کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی دارد؟

    اندیکاتور جریان پول (MFI) چیست؟

     

    #ارز دیجیتالقیمتتغییرات24 ساعت اخیر

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *