مدیریت سرمایه در ارزهای دیجیتال چگونه است؟

  • پیش‌تر به صورت خلاصه و خودمانی برایتان توضیح دادیم که ارز دیجیتال چیست و نحوه ورود به بازار ارزهای دیجیتال چگونه است اما لازم دیدم تا پیش از معرفی صرافی‌ها و نحوه انجام معاملات یک نکته بسیار مهم را مجددا متذکر شوم و عاجزانه از همه عزیزانی که قصد ورود به این بازار مالی جذاب را دارند تمنا کنم که مدیریت سرمایه را فراموش نکنید!

    فرمولی را برای سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال برایتان شرح دادم دوباره با هم مرور می‌کنیم:

    ۱۰ درصد از سرمایه را به سرمایه‌گذاری بلند مدت ۵ ساله روی شت کوین‌ها یا هرز ارزها اختصاص دهید.
    ۳۰ درصد از سرمایه خود را به سرمایه گذاری بلند مدت ۱ تا ۳ ساله اختصاص دهید
    ۲۰ درصد از سرمایه خود را به سرمایه گذاری میان مدت ۳ تا ۶ ماهه اختصاص دهید
    ۳۰ درصد از سرمایه خود را به نوسان گیری روزانه و بازار اسپات اختصاص دهید
    ۱۰ درصد از سرمایه خود را به معاملات اهرمی و بازار فیوچرز اختصاص دهید

    یادتان باشد و شما در آکادمی ریبیز Reybiz  بارها و بارها شنیدید تا زمانی که معاملات اهرمی یا معامله در بازار فیوچرز را بطور کامل یادنگرفته‌اید از حضور در این بازار به شدت پرهیز کنید و سرمایه مربوط به این بخش را به نوسان‌گیری کوتاه مدت در بازار اسپات اختصاص دهید. فراموش نکنید هرگونه اشتباه در این بازار به لیکویید شدن و از دست رفتن کل سرمایه شما منجر خواهد شد!

    بطور مثال شما ۱۰۰ دلار (معادل تقریبا ۳ میلیون تومان) برای سرمایه گذاری در بازار کریپتو اختصاص می‌دهید و کاملا مطمئن هستید این مبلغ، پس انداز کنار افتاده شماست و فعلا به آن هیچ احتیاجی نخواهید داشت. حالا به صورت زیر اقدام به سرمایه گذاری می کنیم:

    ۱۰ درصد از سرمایه یعنی مبلغ ۱۰ دلار (برابر تقریبا ۳۰۰ هزار تومان) را به سرمایه گذاری بلند مدت ۵ ساله روی شت‌کوین یا هرزارزها اختصاص می دهیم دقت داشته باشید که همین مقدار را باید مجددا مدیریت کرد و بین چند ارز شناسایی شده توزیع کرد. مثلا ۳ دلار شیبا اینو، ۱ دلار ایلان، ۱ دلار ان‌اف‌تی و….

    پیشنهاد من برای سرمایه گذاری روی شت کوین‌ها این است که کل مارکت را براساس قیمت مرتب‌سازی کنید، قیمت را به صورت صعودی تنظیم کنید، حال تمام رمزارزهای بی‌ارزش (بهتر است بگوییم ارزان قیمت) پیش روی شما هستند، مطابق قانون صرافی خود، می‌توانید حداقل مبلغ مجاز برای خرید هر ارز را خریداری کنید.


    مارکت ارزهای دیجیتال براساس آخرین قیمت به صورت صعودی در صرافی کوکوین

    این پکیج ارزش مبلغی زیادی ندارد ولی از هر ارز آن تعداد بسیار زیادی در پورتفو خود دارید، به طور مثال ۲۰ میلیون واحد از ارز ایلان تنها ۱ دلار قیمت دارد، حال اگر طی ۵ سال آتی تغییر و تحولاتی اتفاق بیافتد، فرض کنید این پکیج شما چه ارزشی پیدا می کند! اگر هم کلیه توکن‌های این پکیج بر فرض محال کلاهبرداری بودند، فکر کنید یک شب بیرون شام خورده‌اید 😀

    ۳۰ درصد از سرمایه یعنی مبلغ ۳۰ دلار (برابر تقریبا ۹۰۰ هزار تومان) را به سرمایه گذاری بلند مدت ۱ تا ۳ ساله اختصاص می‌دهیم، دقت کنید برای سرمایه گذاری بلند مدت ما دنبال نقطه ورودی یا خرید پله‌ای نیستیم، یک سبد ترکیبی را برای سرمایه گذاری بلندمدت اختصاص می‌دهیم و تا زمان مقرر هیچ کاری با این سبد نداریم، و به هیچ وجه بالا یا پایین رفتن لحظه‌ای آن را دنبال نمی‌کنیم.

    ۲۰ درصد از سرمایه یعنی مبلغ ۲۰ دلار (برابر تقریبا ۶۰۰ هزار تومان) را به سرمایه گذاری میان‌مدت مدت ۳ تا ۶ ماهه اختصاص می‌دهیم، توجه داشته باشید سرمایه گذاری در این پکیج میان مدت سود قابل توجه‌ی خواهد داشت و هر ارزی که پیش بینی می‌شود طی ۶ ماه آتی بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد بازدهی داشته باشد در این پکیج جای ‌می‌گیرد. دوره‌ی بازگشت سرمایه خیلی مهم است و نباید از آن غافل بود!

    ۳۰ درصد از سرمایه یعنی مبلغ ۳۰ دلار (برابر تقریبا ۹۰۰ هزار تومان) را به سرمایه گذاری کوتاه مدت اختصاص می‌دهیم، نوسان گیری‌های روزانه از این دست معاملات هستند، سفارش‌های معاملاتی این حوزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن بین ۱۰ تا ۵۰ درصد سود نصیب شما می‌کنند.

    و در نهایت ۱۰ درصد از سرمایه یعنی مبلغ ۱۰ دلار (برابر تقریبا ۳۰۰ هزار تومان) را به سرمایه گذاری را در بازار فیوچرز اختصاص می‌دهیم، دقت کنید حداکثر ۱۰ درصد از سرمایه خود را به بازار فیوچرز اختصاص دهید و تنها بخشی از آن را به هر معامله! فعلا اگر تازه کار هستید و با ما بازار ارزهای دیجیتال را دنبال می‌کنید و به فراگیری مشغول هستید، این بخش را صرف نظر بگیرید و سرمایه مربوطه را به بازار اسپات و سرمایه گذاری کوتاه مدت اختصاص دهید.

    و اما نکته مهم این‌که تا اینجا همه چیز گل و بلبل بود و از محسنات بازار رمزارزها گفتیم، اما همیشه اینگونه نیست، این بازار در کنار سودهای کلان، ضررهای هنگفتی را برای سرمایه گذاران در نظر دارد و تنها با آموزش صحیح و تحلیل‌های درست و منطقی و پرهیز از عملکرد هیجانی می توان برآیند معاملات خود را مثبت کرد و در بازارهای صعودی و نزولی سود کرد، دقت کنید همیشه معاملات به سود‌ ختم نمی‌شود و در بسیاری از موارد در نقطه سر به سر یا حد ضرر باید معامله را ترک گفت. ریبیز Reybiz را در شبکه‌های اجتماعی تلگرام، توییتر و اینستاگرام دنبال کنید.

    شخصی سازی مدیریت سرمایه

    الزامی وجود نداره برا اعداد و ارقام حساسیت به خرج بدید تا دقیقا با همون درصد مدیریت خودتون رو انجام بدید شما شاید علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه دیفای و یا استیکینگ و یا حتی شت کوین باشید پس میتونید درصدهای مختلف این فرمول رو تغییر دهید و یه مورد جدید با درصد مشخص قرار بدید.

    آیا سرمایه گذاری در شت کوین ها مناسب است؟

    هم میشه گفت آره و هم نه! چون فعالیت و نحوه پیدا کردن و تحلیل شت کوین ها متفاوت از سایر رمزارزهاست. مثل آلت کوین ها نیست که وقتی بیت کوین رنج بزنه بترکن. بسیار به اخبار و شرایط خاص خودش بستگی داره و یه جورایی هایپ مانند است.

    برای اینکه مدیریت سرمایه گذاری در ارز دیجیتال به درستی داشته باشید مقداری مشخص براش در نظر بگیرید که اگه خدایی نکرده سرمایه تون از دست رفت مقدار قابل هضمی باشه.

    نکات مهم در سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال

    سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال واقعا پروسه ای بسیار حساس می باشد چون تمامی اتفاقات و شرایط بر بستر آنلاین می باشد و ممکن است با کوچک ترین اشتباه صدمات جبران ناپذیری به شما و سرمایه گذاری شما وارد کند حالا من چند تا از موارد مهم در سرمایه گذاری رمزارزها لیست کردم که به شرح زیر است:

    امنیت کیف پول خود را افزایش دهید

    اولا که باید بدونید مناسب ترین کیف پول برای سرمایه گذاری شما چه نوع کیف پولی است. اگه نمیدونید کیف پول ارزهای دیجیتال چیه حتما مقاله ” کیف پول ارز دیجیتال چیست” رو مطالعه کنید تا با انواع و اقسام کیف پول ها آشنا بشید. یادتون نره که اگه کیف پول دیجیتال بر روی گوشی استفاده می کنید پسورد پیچیده و اثر انگشت و یا فیس آیدی رو فعال کنید.

    در محاسبات دقت کنید

    فرآیند سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال بسیار نیاز به دقت دارد. با این دلیل که هیچ گونه فیزیکی ندارید که مشاهده کنید و حجم سنگین یا سبک بودن سرمایه فقط به اعداد خلاصه می شود. پس کاملا حواستون رو جمع کنید تا هیچ مشکلی واستون پیش نیاد. یکی از مهم ترین مشکلاتی که برای اکثر کاربران پیش می آید این است که در جابجایی رمزارز ها به شبکه انتقال اون دقت نمی کنند و مثلا به جای شبکه TRC-20 از شبکه ERC-20 استفاده می کنند و باعث میشن که بشدت کارمزد بالاتری پرداخت کنند. برای آشنایی با شبکه های مختلف پیشنهاد می کنم مقاله “ شبکه TRC-20 , ERC-20 چیست؟ ” مطالعه کنید.

    قبل از سرمایه گذاری حتما در مورد رمزارز مورد نظر تحقیق کنید

    هیچ رمزارزی رو که از بقیه می شنوید خریداری نکنید. هرکسی میتونه تو این بازار مدرک دکترای خودشو گرفته باشه و تز بده ولی شما باید فیلتر گذاری خودتون رو در سرمایه گذاری رمزارز ها داشته باشید. هر ارزی که علاقه مند شدید بهش حتما در سایت های مختلف مانند Coinmarketcap از تمامی معیارها کند و کاشت کنید.

    ترتیبی که برای خواندن مقالات” مفاهیم تخصصی ارزهای دیجیتال “به شما پیشنهاد می‌کنیم:

     

    NFT چیست ؟

    هش و هش ریت چیست و چه کاربردی دارند؟

    تتر (Tether) چیست؟

    معرفی انواع الگوهای هارمونیک و روش های معامله

    بلاکچین چیست و چگونه کار می کند؟

    شاخص ترس و طمع چیست ؟

    معرفی کامل پروتکل Alien Worlds و توکن TLM

    تعریف تحلیل تکنیکال چیست؟

    کریپتوکارنسی چیست و چه کاربردی دارد؟

    اندیکاتور جریان پول (MFI) چیست؟

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *